Cardioloog Wauters

Dr. Kristel Wauters behaalde haar artsendiploma aan de V.U.B. op 28 juni 2002.

Ze besliste specialist in de cardiologie te worden omwille van de boeiende materie waarbij steeds nieuwere inzichten en performantere medicatie het mogelijk maken patiënten niet alleen een hogere levensverwachting maar ook een betere levenskwaliteit te schenken.

Zij behaalde haar diploma cardiologie in België, aan de V.U.B. op 8 oktober 2008, maar door haar passie besloot ze een extra specialisatie ritmologie/cardiale electrofysiologie te volgen in Bad Berka (Thüringen, Duitsland, 2009-2011).

Ze werkte als cardioloog tot 2014 op de dienst Cardiale Elektrofysiologie aan het UZ Brussel te Jette in het team van Prof. dokter Pedro Brugada. Daarna werkte ze tot 2023 in het Medisch Centrum Prof. Dr. P. Brugada te Aalst.

Vanaf november 2023 zal zij op maandag in de praktijk van dokter De Sonville Anne-Marie te Lievegem patiënten ontvangen. Vanaf juni 2024 zal ze de volledige praktijk overnemen. Zij blijft nog steeds verbonden aan het UZ Brussel waar ze op vrijdag diagnostische en curatieve medische interventies (EFO's en ablaties) uitvoert. Op die manier kan dokter Kristel Wauters haar patiënten de goede zorgen en adviezen blijven bieden waar ze recht op hebben.Cardiologie
Dr. Kristel Wauters en Dr. De Sonville
Copyright © 2024 - All Rights Reserved.